EĞİTMEN BAŞVURU 2019

EĞİTMEN BAŞVURU SÜRECİMİZE HOŞGELDİNİZ.

Her geçen yıl büyüyerek daha geniş kitlelere ulaşan ve eğitmenler tarafından oldukça yoğun talep gören festivalimize gösterdiğiniz ilgi ve çalışmalarınız hakkında bize bilgi vermek için ayıracağınız zamana teşekkür ederiz.

Mutlu İnsan seminer ve workshop liderlerinin her birinin seçtikleri alanda uzman  ve daha önceden grup çalışmalarında tecrübe sahibi olmasına özen göstermekteyiz.  Festivalde salon kiralayarak, psikoloji, nörobilim, kişisel ve ruhsal gelişim, sağlıklı yaşam vb. alanlarda ülkemizin önde gelen uzmanları ile birlikte programda yer almayı arzu eden tüm değerli eğitmenlerle tanışmayı gönülden istiyoruz. Ancak hem talebin yüksekliği, hem de gelecek ziyaretçileri her gün farklı alanlardaki konularla bir plan çerçevesinde buluşturabilmek için başvuruları öncelikle bilimsel kurulumuz tarafından değerlendiriyoruz. Neticenin olumlu olması durumunda aşağıdaki formda vereceğiniz bilgiler festival tanıtımlarında yer alacağından özen göstermenizi hatırlatırız.

FORMA GEÇMEDEN ÖNCE BİR KAÇ ÖNEMLİ HUSUS:

  1. Sizi ve çalışmanızı benzersiz kılan unsurları ve tutku duyduğunuz şeyleri düşünün. Uzman olduğunuz konuyu en iyi anlatacak kişi neden sizsiniz?
  2. Çalışmanız hakkında tutarlı, davet edici atölye açıklamaları çok önemlidir! Bunların en iyi teklifinizi gerçekten yansıttığından emin olmak için zaman ayırın ve katılımcılar ile atölye çalışmanızın özünü net bir şekilde açıklayın.
  3. Lütfen formdaki tüm alanları doldurun. Örneğin, bir kitap yazmamışsanız, lütfen sorunun yanında belirtin.
  4. Lütfen tavsiye edilen kelime limitlerine uyunuz.
  5. İsminizi ve çalışmanızı kitlelere duyurmak en sevdiğimiz şeydir. Ancak, festivalde yer alacak eğitmenlerimizin kendi kitlesiyle etkileşime girmesi ve kendi tanıtım ve bilet satışları için bir miktar sorumluluk alması hepimizi mutlu eder. Kendi kişisel pazarlama stratejileriniz konusunda bize olabildiğince ayrıntılı bilgi verin.

Hazırsanız aşağıdaki formu lütfen doldurun… Sizi tanımak için sabırsızlanıyoruz.

https://goo.gl/forms/Wjc7uvtmAnHBjTkB2